චොකලට් කද්දී බ්ලේඩ් තල කෑල්ලක් දත් අතරේ තම කෑල්ලක් උදරයට ගිය බව කියන පුද්ගලයෙක් කෙළඹ ජාතික රෝහලට ඇතුළු කරනු ලැබීය. මේ චොකලට් පෙත්ත මිලදී ගෙන ඇත්තේ මිනුවන්ගොඩ වැසියෙකි.
ශ්රී ලංකාවේ වැදගත් පූජනීය බෞද්ධ ආගමික සිද්ධස්ථානයන් වන කතරගම කිරි වෙහෙර සහ රුහුණු කතරගම මහා දේවාලයේ 2025 ඇසළ උත්සවය, ශාකසාර සබන් සහ ශාකසාර පෞද්ගලික
එදා මෙදාතුර ශ්රී ලාංකීය දේපල වෙළදාම් ක්ෂේත්රයේ දැවැන්තම සහ අති සුඛෝපභෝගී නිවාස සංකීර්ණ ව්යාපෘතිය වන Pentara Residencies තුන්මුල්ල හංදිය ,The Address in Colombo එළි දැක්වීම
xඅඛණ්ඩව 8වන වරටත් ‘ඉහළම ජනාදරයට පත් ජීවිත රක්ෂණ සන්නාමය‘ ශ්රී ලංකා ඉන්ෂුවරන්ස් ලයිෆ් (SLICLL) නැවත වරක් මෙරට ඉහලම ජනාදරයට පත් ජීවිත රක්ෂණ සන්නාමය ලෙස LMD හි
‘බ්ලේඩ් චොකලට්‘ කලා රෝහලේ
චන්ද්රසිරි Saturday, 22 September 2012 01:16 PM
චොක්ලට් බ්ලූ ටූ.....(ස)
මාල Saturday, 22 September 2012 01:14 PM
මාර වැඩේ
සමුදිත Saturday, 22 September 2012 10:52 PM
චොක්ලට් අතරේ සගවා ඇති බ්ලේඩ් තලයක් සොයා ගන්න. වාසනාව ඔබේද? (නි)
ඩියෝ Saturday, 22 September 2012 11:50 PM
ඉන්නකල් හොදට කාලා බීලා ඉන්න එක නේද හොද? (නි)
බණ්ඩාර Friday, 21 September 2012 06:05 PM
අයියෝ! (නි)
පනාගොඩ Friday, 21 September 2012 06:24 PM
පපුවේ බ්ලේඩ්තල නැත්නම් බඩේ එක හෙමිහිට ගන්න බැරියැ (ස)
සම්පත් Saturday, 22 September 2012 07:56 AM
චොකලට් එකක් ගත් විට බ්ල්ඩ් තලයක් නොමිලේ..!(නු)
ජනක Saturday, 22 September 2012 03:29 PM
චොකලට් ආයතනයේ නම දැනගන්න ජනතාවට අයිතියක් තියෙනවා. (නි)
නලීම් මොහොමඩ් Saturday, 22 September 2012 08:05 AM
බ්ලේඩ් චොකලට් කියලා චොකලට් වර්ගයක් මම කාලත් නැහැ දැකලත් නැහැ.(නු)
සම්පත් Saturday, 22 September 2012 08:05 AM
තිල්ක මහතාණෙනි, ඔබ ඉතා නිවැරදියි. ඔබට දීර්ඝායු! (නි)
තිලක් Friday, 21 September 2012 07:09 PM
අපි වැඩිපුරම චොක්ලට් දෙන්නේ පොඩි දරුවන්ට. අනේ දරුවෙකුට දීලා අනතුරක් වුණානම් එහෙම. ඊයේ අත්මේස් සාඩින්, අද බ්ලේඩ් චොක්ලට්. අපි තව නොපෙනෙන ජරාවල් මොන තරම් කනවා බොනවා ඇත්ද? මම නම් අවුරුදු තිහකින්වත් සොසේජස්, මීට් බෝල් කාලා නැහැ. බොහෝ ටින් කෑම, පැකට් කෑම, නිමි ආහාර, අර්ධ නිමි ආහාර කන්නෙත් නැහැ. වර්ණ කාරක, රස කාරක, කල් තබා ගැනීමේ රසායනික ආදිය අපේ ඉන්ද්රියන්ට හානිකරයි. පොඩි ඔලුවේ කැක්කුමකට පෙත්තක් බීමත් නොකළ යුතුයි. වයස 58 දීත් මම ඉතාම නිරෝගියි. (නි)
සරසි Friday, 21 September 2012 07:30 PM
චොකලට් ජාතියේ නම මොකක්ද? (නි)
අමිල කටුනායක Friday, 21 September 2012 07:24 PM
මෙහේ බ්ලේඩ්. අරෙහේ මේස්. (නි)
සරත් Saturday, 22 September 2012 10:02 AM
තිලක් ඔබ හරියටම හරි (ස)
ඉන්ද්රජිත් Saturday, 22 September 2012 10:23 AM
තිලක් මහතා කියන කතාව ඇත්ත. විශේෂයෙන්ම සොසේජස් හා මස් ආශ්රිත නිෂ්පාදන වල තත්වය අන්තිමයි. වෙළඳපලේ මස් හැටියට අලෙවි නොකළැකි කල් ඉකුත් වූ හා ප්රමිතිය අසමත් මස් අඹරා, සියලු ආකාරයේ ස්ථායී කාරක හා මොනෝ සෝඩියම් ග්ලුටාමෙට්, සෝඩියම් මෙටා බයිසල්පේට් ආදී පිළිකා කාරක රසායනික මගින් කල් තබාගත හැකි සේ සකස්කර සොසේජස් , ඩ්රම්ස්ටික් ආදිය ලෙස වෙළඳපොළට එවන්නේ. මෙහි ඇත්ත තත්වය පෙන්වන නිදසුන් යූටියුබ් අඩවියේ ඕනෑතරම්. (ස)
සරත් Saturday, 22 September 2012 10:49 AM
ඉන්ද්රජිත් ඔබේ පැහැදිලි කිරීම වටිනවා. ස්තූතියි (ස)
ටෙනිසන් Friday, 28 October 2016 09:48 AM
අනේ දෙවියනේ, අහනකොටත් බයයි (නි)
වසන්ත Sunday, 23 September 2012 01:41 PM
දැන් ලංකාවේ කෑමවල ප්රමිතිය අන්තිමයි. (නි)
ක්රිෂ්නා Saturday, 22 September 2012 12:55 PM
සමහර මිනිස්සුත් මෙහෙමයි . පේන්න තියෙන රසවත්බව ,ගුණවත්බව හිත්වල නෑ..(ස)